Kosár

Bezárás

Fizetés és szállítás

Fizetési információk:

Bankkártyás előre fizetéssel: a saját banki rendszer jelzi ha a bankkártyás fizetés rendben megtörtént, a megrendelés összege terhelődött a számlán. Erről e-mailben üzenetet küld a webáruház rendszer.
Amennyiben nem kap emailt, azt jelenti, hogy a bakkártyás fizetés nem volt sikeres.  

Utánvéttel a futárnak: csomag átvétele előtt futárnak készpénzben kérjük pontosan készítse ki az összeget, mert a visszaadás / pénz váltás sokszor nehézkes vagy hosszadalmas.

 

FUTÁRSZOLGÁLAT - HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSA házhoz szállítást a GLS futárszolgálat végzi.
Szállítási idő: 1-3 munkanap

Címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat munkanapokon: 7.00 - 20.00 érhető el

Telefon: +36 1 802 0265*
Mobil: +36 20 890-0660*

Csomagkövetés: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

 

Mely esetekben vállaljuk át a szállítási költségeket:

   
    Aktuális ajánlataink esetében is legtöbbször - figyeld a hirdetéseinket, hírleveleinket!

Egyéb esetekben a szállítási költség:

Előre fizetés vagy utánvéttel történő fizetés esetén 990 Ft, Magyarország területén belül.

 

MINE extra szolgáltatás:

„Ha ma 12 óráig megrendeled, akár holnap át is veheted!”
Ajánlatunk munkanapokon leadott rendelésekre vonatkozik hétfőtől-csütörtökig, a pénteken, vagy munkaszüneti napon leadott megrendelést a következő munkanap utáni munkanapon teljesítjük.
12:00 óra után beérkezett rendeléseket, másnap adjuk át a futárszolgálatnak. 
A futárok mindent megtesznek azért, hogy minél zökkenőmentesebben eljuttassák a megrendelt terméket a részedre (átadási arány több mint 98%) ezért van szükség lehetőleg egy mobiltelefonszámra, amin felveszik veled a kapcsolatot, hogy milyen módon adhatják át az árut (ha esetlegesen nem találnának meg a megadott címen).
Figyelem: A futárszolgálat által történő kiszállítás esetén az üzemeltető Premium Supplements, s. r. o. elhárít minden nemű kártérítési igényt amely a futárszolgálat általi késedelmes, ill. meghiúsult kiszállításból ered.
A  személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány  elnevezését, betűjelét  és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „ Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át  akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést   kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a  meghatalmazás  őrzése  a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.